fbpx
Skip to content Skip to footer

OxyGeneo

Vandaag gaan we het hebben over de OxyGeneo. 
Weer een hele fijne behandeling die voor iedereen geschikt is. 

Gemakkelijke walk in, walk out behandeling omdat deze heel het jaar door uitgevoerd mag worden en er hersteltijd aan zit.

De OxyGeneo is een 3-in-1 gezichtsbehandeling die fijne lijntjes vermindert, de huidstructuur verbetert, rimpels verminderd en de huid laat stralen van vitaliteit.

De behandeling bestaat uit 2 (of 3) verschillende stappen. Als eerste brengt de specialiste een speciale gel aan op de huid. Hier ontstaat, zodra de pod daarmee in aanraking komt, een zuurstofreactie. Hierdoor gaat er meer zuurstofrijk bloed door de huid stromen, wat er voor zorgt dat de huid meer voedingsstoffen kan verwerken.

Tijdens de behandeling kan er een keuze gemaakt worden uit 5 verschillende lijnen waardoor er voor ieder huidtype een passende behandeling toegepast kan worden. 

Je hebt de keuze uit een van de volgende lijnen: Balance, Revive, Illuminate, Hydrate of Detox.

 • Balance 
  Is goed voor de vette/ gecombineerde huid. Het reinigt de poriën en balanceert de talgproductie, waardoor een glimmende huid wordt voorkomen. Verbetert de huidtextuur waardoor de huid een gladdere uitstraling krijgt. 
  Heeft ook een krachtige detox werking op de huid. 
 • Revive 
  Werkt op de anti-aging van de huid. Het reduceert lijntjes en rimpels, verbetert de huidtextuur, maakt de huid glad, verjongend en verfrist. 
  Het revitaliseert de doffe huid en stimuleert de aanmaak van collageen.
 • Illuminate 
  Werkt verhelderend op de huid en verminderd hyperpigmentatie. Brengt de levenloze huid met doffe uitstraling terug tot leven. Egaliseert de teint en vermindert pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Geeft een frisse en gerevitaliseerde uitstraling.
 • Hydrate 
  Is goed voor de droge en vochtarme huid. Herstelt de barrièrefunctie van de huid, waardoor overmatig vochtverlies wordt tegengegaan. Verhoogt het lipide gehalte van de huid en brengt de huid terug in balans.
 • Detox 
  Kan ingezet worden bij alle huidtypes. Zorgt voor een ontgifting van de huid en voert gifstoffen af. Het een krachtige anti oxidatieve werking, is ontsteking werend en heeft een natuurlijke kalmerende werking. 

Tijdens de OxyGeneo kunnen we ook nog de TriPollar inzetten. Een TriPollar behandeling werkt op basis van radiofrequentie en verwarming van de huid waardoor collageenvezels samentrekken en je dus een huid verstrakkend effect hebt. De warmte stimuleert ook het natuurlijk herstel van collageen. Hierdoor zie en voel je meteen na de behandeling al verschil. De TriPollar kan je in resultaat vergelijken met een bindweefselmassage, vaak zijn deze alleen gevoelig om te ondergaan. Dat is nu verleden tijd!  De OxyGeneo kan dus echt voor iedereen ingezet worden het hele jaar lang. Dus ben je op zoek naar een intensieve boost voor de huid of heeft je huid net even wat meer liefde nodig. Dan is de OxyGeneo perfect voor jou!