fbpx
Skip to content Skip to footer

DermaClear

BBij SkinCity Huidkliniek bieden wij verschillende behandelingen aan, waarbij we gebruik maken van verschillende apparatuur van de hoogste kwaliteit. In de komende weken gaan wij u uitleg geven over de verschillende behandelingen die wij aanbieden en wat ze voor u kunnen betekenen.

Vandaag gaan we u uitleg geven over de DermaClear.

De DermaClear is een zeer intensieve reiniging van het gelaat.

De DermaClear is een krachtige gezichtsbehandeling die uw huid diep reinigt, hydrateert en voedt. Hierdoor zijn de resultaten direct zichtbaar en voelbaar. Hierdoor is het de perfecte behandeling voor een groot evenement of belangrijke gelegenheid. Perfect als voorbereiding op een chemische peeling of een skinbooster.

Door middel van de 360° draaiende tip en krachtige zuigkracht ontstaat er een verbeterende variant van de microdermabrasie. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van 3 verschillende vloeistoffen, met ieder zijn eigen werking. Hierdoor heb je een 3-in-1 behandeling. De behandeling begint met stap 1, de reiniging van de huid. Stap 2 is de exfoliatie van de huid, hierin zit een hele milde peeling verwerkt. De laatste stap is stap 3, de hydratatie van de huid. De vloeistof heeft een hoge concentratie van hyaluronzuur.

Geen hersteltijd na de behandeling waardoor je de behandeling 365 dagen per jaar kan laten uitvoeren.