fbpx
Skip to content Skip to footer

Laserontharing

Weg met ongewenste haargroei!

Heb jij ook genoeg van het eindeloze gedoe met scheermesjes, pijnlijke harsbehandelingen of tijdrovende epilatiesessies? Het goede nieuws is dat daar een oplossing voor is, namelijk laserontharen. In deze blog gaan we dieper in op wat laserontharen is, de voordelen, resultaat en onderhoud.

Wat is laserontharen?

Laserontharen is een techniek waarbij de haarzakjes worden vernietigd. De energie van de laser wordt geabsorbeerd door het pigment in het haarzakje. Dit zorgt ervoor dat het haarzakje wordt beschadigd, waardoor het haar niet meer kan groeien. Omdat de haarzakjes in verschillende groeifasen verkeren, zijn meerdere behandelingen nodig om alle haarzakjes te bereiken. Het proces richt zich specifiek op het pigment in het haar, waardoor de omliggende huid onaangetast blijft.

Voordelen van laserontharen

  • Permanent resultaat: In tegenstelling tot scheren, waxen en epileren, biedt laserontharen langdurige resultaten. Na een reeks behandelingen kun je vaarwelzeggen tegen ongewenst haar. Wij adviseren wel jaarlijks een onderhoudsbehandeling om de resultaten optimaal te houden.
  • Tijdbesparend: Geen dagelijkse scheerbeurten meer of maandelijkse waxafspraken. Laserontharen bespaart je kostbare tijd.
  • Minder pijnlijk: In vergelijking met harsen en epileren is laserontharen minder pijnlijk. De meeste mensen ervaren slechts milde ongemakken tijdens de behandeling.
  • Geschikt voor verschillende huidtypen: Dankzij de geavanceerde technologieën heeft SkinCity een laser die zowel de lichte als de donkere huidtypes kunnen behandelen.

Wat kun je verwachten tijdens en na de behandeling?

Tijdens de behandeling voel je mogelijk een lichte tinteling of warmte op de huid, maar dit is meestal goed te verdragen. De meeste klanten ervaren dit als een klein elastiekje dat op de huid tikt. Na de behandeling kan de huid een beetje rood en gevoelig zijn, maar deze bijwerkingen verdwijnen meestal binnen enkele uren.

Resultaten en onderhoud

Voor het lichaam geld vaak dat er 6-8 behandelingen nodig zijn om een haarreductie tussen de 75-90% te kunnen verwachten. Voor het gelaat ligt dit net wat anders omdat dit hormonaal gestimuleerd wordt. Vaak zijn hier 10-12 behandelingen nodig met een interval van 4 weken. Hoewel laserontharen permanente resultaten biedt, wordt er geadviseerd om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan om eventuele nieuwe haargroei te behandelen.

Mocht je graag willen starten maar twijfel je nog, dan nodigen we je graag uit voor een kosteloze en vrijblijvende intake bij een van onze huidtherapeuten. Zij zullen je alle in’s en out’s geven.

Laat een bericht achter