fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

Traangoot

 • Prijs: €279,00
 • Behandelduur: Ongeveer 20 minuten
 • Controle: Tussen 2 en 4 weken na de behandeling
 • Effectduur: Houdt ongeveer 8 tot 18 maanden aan

Wat zijn traangoot fillers?

Traangoten zijn de kleine groeven die zich uitstrekken van de binnenste ooghoeken naar de wangen, en kunnen resulteren in een ingevallen oogopslag. Hoewel deze verschijnselen vaak worden geassocieerd met het ouder worden, kunnen ze ook genetisch zijn bepaald.

Hoe werkt de traangoot filler behandeling?

De behandeling bestaat uit het inbrengen van fillers via fijne injecties aan beide zijden van de traangoot. Een canule—een stompe, niet-puntige naald—wordt vervolgens gebruikt om de fillers gelijkmatig te verspreiden. Dankzij de canule is de behandeling niet alleen veiliger maar minimaliseert het ook het risico op blauwe plekken en zwelling. Wij maken gebruik van gerenommeerde merken zoals Croma Saypha en Restylane, speciaal ontworpen voor de delicate traangootzone.

In samenspraak met u zal de arts de techniek kiezen die het best aansluit op uw gewenste esthetische resultaat. De behandeling zelf is doorgaans in 20 minuten voltooid. Het is essentieel dat u uw wensen en verwachtingen uitvoerig bespreekt met uw behandelaar, om zo het optimale resultaat te bereiken.

Prijs

Traangoot fillers (beide ogen)€279,00

Het resultaat van de traangoot filler behandeling

Het resultaat is vrijwel onmiddellijk waarneembaar; de traangoten zijn opgevuld en de wallen verminderd. Na circa twee weken bereikt het resultaat zijn optimale effect. Herhaalbehandelingen kunnen na 8 tot 18 maanden worden overwogen. Mocht u echter nog steeds wallen of donkere kringen waarnemen, dan is een meer permanente oplossing zoals een onderooglidcorrectie een optie.

Nazorg na de traangoot filler behandeling

Alvorens u de stap zet om uw traangoot te laten opvullen, is het imperatief om bewust te zijn van potentiële risico’s en contra-indicaties. De behandeling is over het algemeen veilig, maar zoals met elke medische procedure, zijn er inherente risico’s en beperkingen.

 1. Zwelling en blauwe plekken: Dit zijn veelvoorkomende bijwerkingen die doorgaans binnen een paar dagen verdwijnen.
 2. Asymmetrie: Er bestaat een risico op een ongelijke verdeling van de filler.
 3. Infectie: Hoewel zeldzaam, kan een bacteriële infectie optreden.
 4. Allergische reacties: Allergieën voor de gebruikte stoffen zijn zeldzaam maar mogelijk.
 5. Nodules of klonten: In sommige gevallen kunnen er kleine bultjes onder de huid ontstaan.
 6. Vasculaire complicaties: Extreem zeldzaam, maar occlusie van bloedvaten kan ernstige complicaties veroorzaken.
 7. Zwangerschap en borstvoeding: Het is niet aanbevolen om fillers te krijgen tijdens de zwangerschap of borstvoeding.
 8. Huidinfecties: Personen met actieve huidinfecties of ontstekingen in het te behandelen gebied zijn geen geschikte kandidaten.
 9. Bloedverdunnende medicatie: Mensen die bloedverdunners nemen, moeten deze medicatie mogelijk staken voorafgaand aan de behandeling, na consultatie met een arts.
 10. Allergieën voor fillermateriaal: Een voorgeschiedenis van ernstige allergieën, vooral voor hyaluronzuur, is een contra-indicatie.
 11. Auto-immuunziekten: Mensen met bepaalde auto-immuunziekten kunnen een verhoogd risico lopen op complicaties.

Het is van het grootste belang om een volledig medisch consult te hebben met uw behandelaar om uw geschiktheid voor deze behandeling te evalueren. Een gedegen medische anamnese en een openhartige discussie over uw esthetische doelen en eventuele vroegere medische behandelingen zijn cruciaal voor een veilige en succesvolle procedure.

Laat een bericht achter