fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

Profhilo

 • Prijs: €275,00
 • Behandeltijd: Tussen de 20 en 30 minuten
 • Controle: Tussen 2 en 4 weken na de behandeling
 • Effectduur: Houdt ongeveer 6 tot 9 maanden aan

Wat is goed aan PROFHILO?

Het maakt je huid beter gehydrateerd.
Daarbij helpt het om je huid sterker te maken omdat het collageen en elastine aanmaakt.
Tot slot is het geen operatie, dus minder risico’s en sneller herstel.

Hoe werkt een PROFHILO behandeling?

Door middel van micro-injecties wordt PROFHILO op specifieke plaatsen in de huid aangebracht. Deze injecties worden meestal in het gezicht en/of de hals uitgevoerd, maar andere gebieden zoals de handen en het decolleté kunnen ook worden behandeld. De behandeling wordt over het algemeen niet als pijnlijk ervaren.

Prijs

PROFHILO€275,00

Het resultaat van de PROFHILO behandeling

Na enkele weken worden de effecten van de behandeling zichtbaar. De huid heeft tijd nodig om elastine en collageen aan te maken, wat resulteert in een stevigere, gezondere en egalere huid. Zelfs jongere huidtypes kunnen baat hebben bij deze behandeling. De oogst van deze zaai komt niet meteen; geduld is inderdaad een schone zaak. Na ongeveer 6-8 weken worden de eerste resultaten zichtbaar. Men kan een opmerkelijke verbetering van de huidtextuur en een vermindering van fijne lijnen en rimpels waarnemen. De huid krijgt een soort jeugdige gloed, de zogenaamde “PROFHILO glow”.

Nazorg na de PROFHILO behandeling

Na de PROFHILO behandeling wilt u natuurlijk het beste en meest duurzame resultaat behalen. De nazorg speelt hierin een cruciale rol.

 • Eerste 48 uur: Het is essentieel dat u het behandelde gebied niet masseert of wrijft.
 • Blauwe/rode plekjes: Je kunt wat kleine blauwe of rode plekjes zien op de plaats van de injecties. Dit is normaal en zal snel vervagen.
 • Sporten: Vermijd sporten en zware lichamelijke inspanning voor de eerste 48 uur na de behandeling.
 • Warmtebronnen: Bezoek aan sauna’s, stoombaden en zonnebanken wordt afgeraden binnen de 2 weken na de behandeling. Warmte kan het behandelde gebied extra gevoelig maken en het resultaat negatief beïnvloeden.
 • UV-bescherming: Blootstelling aan direct zonlicht moet worden vermeden in de eerste 2 weken. Gebruik een hoge SPF-zonnebrandcrème als u toch naar buiten gaat.
 • Crème: Als je een gevoelige huid hebt, kun je een kalmerende crème aanbrengen. Maar overleg eerst met je behandelaar.
 • Waterdrinken: Drink voldoende water om je huid goed gehydrateerd te houden.
 • Controle afspraak: Je zult na ongeveer 4 weken een controle afspraak hebben om de voortgang te bespreken.
 • Herhaalbehandeling: Om het beste resultaat te behouden, is het aanbevolen om elke 6 maanden een nieuwe behandeling te ondergaan.

Belangrijke Overwegingen: risico’s en contra-indicaties

Terwijl PROFHILO zeker een veelbelovende behandeling is, zijn er enkele belangrijke factoren om in gedachten te houden. Het is niet geschikt voor personen die onmiddellijke resultaten verwachten of die op zoek zijn naar de volume verhogende effecten van fillers. Bovendien, hoewel de behandeling over het algemeen als veilig wordt beschouwd, is het cruciaal om deze te ondergaan onder toezicht van een gekwalificeerde medische professional.

Laat een bericht achter