fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

kaaklijn fillers

 • Prijs: v.a. €195,00
 • Behandeltijd: Ongeveer 20 minuten
 • Controle: Tussen 2 en 4 weken na de behandeling
 • Effectduur: Houdt ongeveer 6 tot 12 maanden aan

Wat zijn kaaklijn fillers?

De wens voor een geaccentueerde en jeugdige kaaklijn is niet langer een illusoire droom, maar een haalbare realiteit. Kaaklijn fillers zijn de sine qua non voor diegenen die streven naar een verfijnde uitstraling. Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen en resulteert in een opmerkelijke contourversterking van het gezicht. In het lexicon van de esthetische geneeskunde kan men zeggen dat kaaklijn fillers dienen als een non-chirurgisch substituut voor een facelift. En laten we eerlijk zijn, wie wil er nu niet jonger en frisser uitzien zonder onder het mes te gaan?

Hoe werkt de kaaklijn filler behandeling?

De procedure wordt ingeluid met een zorgvuldige afbakening van de kaaklijn door een gekwalificeerde arts. Hier wordt ook de hoeveelheid benodigde filler bepaald. Een subtiel prikje met een naald opent de deur naar een jeugdigere uitstraling. Vervolgens wordt de spierontspanner met een canule—een stompe naald—geïnjecteerd op de vooraf gemarkeerde locaties. Dit zorgt ervoor dat de filler optimaal verdeeld wordt.

In samenspraak met u zal de arts de techniek kiezen die het best aansluit op uw gewenste esthetische resultaat. De behandeling zelf is doorgaans in 20 minuten voltooid. Het is essentieel dat u uw wensen en verwachtingen uitvoerig bespreekt met uw behandelaar, om zo het optimale resultaat te bereiken.

Prijzen

Kaaklijn fillers 0,5ml Restylane€195,00
Kaaklijn fillers 1ml Restylane€295,00
Kaaklijn fillers 1,5ml Restylane€443,00
Kaaklijn fillers 2ml Restylane€590,00
Kaaklijn fillers 3ml Restylane€885,00

Het resultaat van kaaklijn filler behandeling

Het beoogde eindresultaat van deze esthetische ingreep is een kaaklijn die visueel aantrekkelijk en intrigerend is. U kunt rekenen op een strakkere kaaklijn en verbeterde gezichtscontouren. Het is normaal om na de behandeling enige zwelling te ervaren, die effectief kan worden verminderd door gepaste koeling. Het optimale esthetische effect is doorgaans na 2 weken zichtbaar, een periode die kan worden beschouwd als een esthetische incubatietijd.

Nazorg na de kaaklijn filler behandeling

Na de behandeling is het van essentieel belang dat u zorgvuldig omgaat met de behandelde regio om optimale resultaten te garanderen en eventuele complicaties te minimaliseren. Het is raadzaam om de eerste 24 uur na de ingreep niet te roken, daar dit het genezingsproces kan belemmeren en zelfs de effectiviteit van de filler kan verminderen.

Koeling van de behandelde lippen is sterk aanbevolen om eventuele zwelling te verminderen. Gebruik hiervoor een koud kompres, maar vermijd direct contact met ijs om weefselbeschadiging te voorkomen. Vermijd ook extreme temperatuurwisselingen zoals sauna’s of zonexpositie voor de eerste paar dagen.

Oefen de eerste uren geen druk uit op de behandelde lippen en vermijd manipulatie van het gebied. Dit helpt om onregelmatige verdeling van de filler te voorkomen.

Daarnaast is het wijs om intense fysieke activiteiten en het nuttigen van alcohol gedurende ten minste 24 uur na de behandeling te vermijden. Beide factoren kunnen bijdragen aan ongewenste zwelling en bloeding.

Bent u na 2 weken niet tevreden met het resultaat, dan kunt u een vervolgafspraak maken voor verdere evaluatie en eventuele bijstelling.

Deze richtlijnen zijn bedoeld om een voorspoedige genezing en een tevredenstellend esthetisch resultaat te bevorderen. Bespreek de nazorg altijd uitvoerig met uw behandelaar om een individueel behandelplan op te stellen.

Belangrijke overwegingen: risico’s en contra-indicaties

Alvorens u de stap zet om uw kaaklijn te laten opvullen, is het imperatief om bewust te zijn van potentiële risico’s en contra-indicaties. De behandeling is over het algemeen veilig, maar zoals met elke medische procedure, zijn er inherente risico’s en beperkingen.

 1. Zwelling en blauwe plekken: Dit zijn veelvoorkomende bijwerkingen die doorgaans binnen een paar dagen verdwijnen.
 2. Asymmetrie: Er bestaat een risico op een ongelijke verdeling van de filler.
 3. Infectie: Hoewel zeldzaam, kan een bacteriële infectie optreden.
 4. Allergische reacties: Allergieën voor de gebruikte stoffen zijn zeldzaam maar mogelijk.
 5. Nodules of klonten: In sommige gevallen kunnen er kleine bultjes onder de huid ontstaan.
 6. Vasculaire complicaties: Extreem zeldzaam, maar occlusie van bloedvaten kan ernstige complicaties veroorzaken.
 7. Zwangerschap en borstvoeding: Het is niet aanbevolen om fillers te krijgen tijdens de zwangerschap of borstvoeding.
 8. Huidinfecties: Personen met actieve huidinfecties of ontstekingen in het te behandelen gebied zijn geen geschikte kandidaten.
 9. Bloedverdunnende medicatie: Mensen die bloedverdunners nemen, moeten deze medicatie mogelijk staken voorafgaand aan de behandeling, na consultatie met een arts.
 10. Allergieën voor fillermateriaal: Een voorgeschiedenis van ernstige allergieën, vooral voor hyaluronzuur, is een contra-indicatie.
 11. Auto-immuunziekten: Mensen met bepaalde auto-immuunziekten kunnen een verhoogd risico lopen op complicaties.

Het is van het grootste belang om een volledig medisch consult te hebben met uw behandelaar om uw geschiktheid voor deze behandeling te evalueren. Een gedegen medische anamnese en een openhartige discussie over uw esthetische doelen en eventuele vroegere medische behandelingen zijn cruciaal voor een veilige en succesvolle procedure.

Laat een bericht achter