fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TriPollar is een behandeling waarbij de diepere lagen van de huid verwarmd worden door middel van radiofrequentie. Deze aangename behandeling zorgt ervoor dat de fibroblasten in onze huid gestimuleerd worden om collageen aan te maken. De behandeling geeft een direct resultaat van huidverstrakking en een jongere uitstraling. De collageenstimulatie blijft tot 3 maanden doorwerken waardoor de huid langzaam verbeterd.

Dynamic Muscle Activation (DMA)

Dynamic Muscle Activation is een techniek die zorgt spierstimulatie op de wangen en kaaklijn. Deze energie activeert de gelaatsspieren waardoor de kaaklijn verstrakt wordt. Deze techniek zorgt voor een faceliftend effect en het liften van de SMAS (Superficial Musculo Aponeurotic System) laag.

Hoe werkt de behandeling?

De TriPollar kop bestaat uit 3 polen die radiofrequentie uitstralen. Deze constante energie geeft een verwarming in de huid van 41 graden. Onder deze temperatuur is de collageenstimulatie optimaal. De DMA wordt alleen ingezet op de wangen kaaklijn. De energie zorgt voor spieractivatie en u zult lichte spiercontracties voelen. De volledige behandeling voelt aangenaam aan en geeft direct resultaat. Er is geen hersteltijd na de behandeling.

Effecten van de behandeling
  • Verbetering van gelaatscontouren
  • Verbetering van fijne lijntjes
  • Verbetering van huidstructuur
  • Versteviging van de huid
  • Verstrakking van de kaaklijn
  • Frisse uitstraling
Prijzen
TriPollar + DMA gelaat€ 129,00
TriPollar hals€ 99,00
inzet 10 min TriPollar bij andere behandeling+ €25,00