fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

Tatoeage verwijdering

Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up? Bij SkinCity Huidkliniek kunt u uw tatoeages veilig en effectief laten verwijderen. Onze Nd:YAG laser met een zeer korte puls duur vergruisd de inkt in de huid waardoor het lichaam deze gaat opruimen. Ook voor een cover-up tatoeage is het verstandig om eerst een aantal keer de tatoeage te laten laseren. Hierdoor vervaagd de tatoeage en kan deze beter gecoverd worden. De laser is ook in te zetten in het gelaat om PMU als lip liner of microblading te verwijderen.

Hoe werkt de laser?

De laser geeft pulsen af in de huid met een zeer korte puls duur en een hoge energie. Hierdoor gaat de energie door de bovenste huidlaag heen naar de inkt van de tatoeage. Door de puls wordt de inkt van de tatoeage opgewarmd en vergruisd in zeer kleine deeltjes. Deze deeltjes zullen door het lichaam zelf opgeruimd worden. Na elke sessie zal uw tatoeage steeds meer vervagen.

Behandeling

Tijdens de behandeling zal er een witte waas verschijnen op de tatoeage. Dit is een gewenste reactie van de huid. De behandeling kan als pijnlijk worden ervaren, dit verschilt per behandelgebied en per persoon. Het is mogelijk dat er tijdens de behandeling blaren ontstaan. Na de behandeling is het belangrijk om de huid goed te verzorgen met een brandwondenzalf. De huid heeft minimaal 6 tot 8 weken nodig om te herstellen en de oude deeltjes op te ruimen. Het benodigde aantal behandelingen is zeer verschillend en hangt af van de soort inkt die is gebruikt, de kwaliteit van de tatoeage en hoe lang geleden de tatoeage gezet is.

Prijs

De prijs van de behandeling is afhankelijk van de grootte van uw tatoeage. Deze zal tijdens de intake bepaald worden.