fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Skinpen is een veilige medische microneedling tool van hoge kwaliteit. Door kleine steriele naaldjes worden er microkanaaltjes gemaakt in de huid. Op deze manier wordt het wondgenezingsproces in de huid geactiveerd en gaat de huid vernieuwen. Deze behandeling is effectief voor littekens, grove poriën, fijne lijntjes, oneffenheden, een doffe huid en een slappe huid.

Hoe werkt de behandeling?

De Skinpen is een vibrerende tool waarop kleine steriele naadjes zitten. Door de vibraties van de pen dringen de naaldjes door in de huid met een diepte van 0.25 mm tot max. 2.5 mm. De microkanaaltjes die de pen maakt in de huid zorgen ervoor dat het wondgenezingsproces in de huid wordt aangezet. Hierbij komt collageen type 3 vrij, wat ervoor zorgt dat de huid structuur verbeterd wordt. Het resultaat van deze behandeling is een volle, stralende en gladde huid, waarbij de structuur van poriën, littekens en huidoneffenheden verbeterd wordt. Na de behandeling heeft u een korte hersteltijd van een aantal dagen.

Certificatie en veiligheid

Skinpen is het eerste microneedling systeem ter wereld dat door de FDA is goed gekeurd om veilig en effectief te behandelen. Tevens heeft Skinpen een medische CE klasse 2a. De fabrikant heeft een beproefd kwaliteitssysteem en is dus in het bezit van het ISO13485 certificaat.

Behandelproces

Een Skinpen behandeling duurt circa 45 minuten. Het behandelinterval bedraagt 4 weken. Voor het beste resultaat adviseren wij een kuur van 3 tot 6 behandelingen.

Prijs
1 behandeling gelaat + gedeelte hals€ 195,00
3 behandelingen gelaat + gedeelte hals€ 525,00
6 behandelingen gelaat + gedeelte hals€ 900,00
Extra zone (handen, litteken, decolleté)+ € 50,00