fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

Profhilo

Ontdek de Verjongende Kracht van PROFHILO bij SkinCity Huidkliniek

Bij SkinCity Huidkliniek zijn we verheugd om PROFHILO-behandelingen aan te bieden, een revolutionaire methode om de tekenen van huidveroudering aan te pakken. PROFHILO is meer dan zomaar een schoonheidsbehandeling; het is een natuurlijke en effectieve manier om de huid te verstrakken, te hydrateren en de jeugdige glans te herstellen.

PROFHILO maakt gebruik van hyaluronzuur, een stof die van nature in ons lichaam voorkomt, om de huid diep te hydrateren en te stimuleren. Het resultaat? Een gladdere, stevigere huid met minder zichtbare rimpels en lijnen. Wat PROFHILO uniek maakt, is het vermogen om het gehele gezicht en/of de nek te behandelen met slechts een paar injecties, waardoor het een minimale verstoring van je dagelijkse leven met zich meebrengt.

Onze ervaren artsen staan klaar om je te begeleiden door het PROFHILO-proces en je te helpen bij het bereiken van een jeugdige uitstraling die bij je past. Neem vandaag nog contact met ons op bij SkinCity Huidkliniek om een consult te plannen en de mogelijkheden van PROFHILO te ontdekken.

Actieprijs

PROFHILO€275,00 €229,00
Actieprijs is geldig t/m 31 december 2023