fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

Pigmentbehandeling met IPL of laser

Pigmentvlekken in het gelaat of op het lichaam kunnen effectief verwijderd worden door middel van een IPL of laserbehandeling. Wij werken met de Spark Pro IPL van 530 nm of 590 nm. IPL is een zeer geschikte behandeling voor oppervlakkig pigment en zonschade. Daarnaast beschikken we over een 1064 Nd:YAG laser waarmee we grotere pigment vlekken kunnen behandelen. Door dit ruime behandelaanbod kunnen we altijd een passende laserbehandeling bieden voor uw pigment.

Hoe werkt de behandeling?

Door middel van laser of IPL kunnen we pigmentvlekken in het gelaat of op het lichaam verwijderen. Beiden lichtbundels worden geabsorbeerd door melanine in de huid. Het licht wordt omgezet door warmte waardoor het pigment vernietigd zal worden. Het lichaam zal dit langzaam afbreken en opruimen. Na de behandeling zal de pigmentvlek eerst donkerder worden. Er kan een korstje ontstaan welke na een aantal dagen van de huid zal vallen.

Behandelproces

Het benodigde aantal behandelingen is afhankelijk van de indicatie en kan bij iedereen verschillen van 1 tot 6 behandelingen. Het interval tussen de behandelingen is ca. 4 weken.

Prijzen

De prijs van de behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid pigmentvlekken, de grootte van de vlek en de keuze tussen IPL of laser. Tijdens de intake kunnen wij hierover meer toelichten.