fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

OxyGeneo

De OxyGeneo behandeling is geïnspireerd op natuurlijke warmtebronnen die zorgen voor zuurstofopwekking in de huid. Door dit na te bootsen met verschillende bronnen wordt de zuurstoftoevoer naar het behandelgebied verhoogd. Deze driedelige behandeling is aangenaam en bied direct resultaat.

Stap 1. Tripollar

Een Tripollar behandeling werkt op basis van radiofrequentie en verwarmt de (leder)huid tot 39 à 40 graden. Hierdoor trekken collageenvezels samen waardoor er een directe huidverstrakking ontstaat. De energie stroomt tussen 3 elektroden en geeft een heerlijk ontspannend gevoel.

Stap 2. Oxypod

Op basis van uw huidtype kiezen we voor een passende Oxypod. Deze pod bevat actieve bestandsdelen om uw huid te verbeteren en zorgt voor zuurstofverrijking van de huid. Daarnaast heeft de structuur van de pod een exfoliërende  werking waardoor uw dode huidcellen worden verwijderd.

Stap 3. Ultrasound

Ultrasound zorgt voor verbetering van de doorbloeding en een verhoogde absorptie van actieve ingrediënten in de huid. De ultrasoon geeft kleine ultrasound trillingen af waardoor een actief serum in de huid gebracht wordt. Bovendien wordt door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Indicaties

De OxyGeneo behandeling kan ingezet worden bij verschillende indicaties:

  • Vochtarme huid
  • Pigmentvlekjes
  • Doffe huid
  • Huidveroudering
  • Grove poriën
  • Volume verlies
Behandeling

De behandeling geeft het beste resultaat in kuurverband van 4 tot 6 behandelingen met 1 week interval.

Prijs
Oxygeneo kort (excl. Tripollar)€ 69,00
OxyGeneo middel (incl. Tripollar)€ 99,00
OxyGeneo lang (incl. Tripollar en masker)€ 130,00