fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

icoone bindweefselmassage gelaat

icoone is de nieuwste generatie mechanische bindweefselmassage. De technologie waar icoone mee werkt is ontstaan na 20 jaar lang wetenschappelijk onderzoek. Op basis van deze onderzoeken is de Roboderm technologie ontwikkeld. Hierdoor is dit het enige systeem dat een Multi Micro Alveolaire Stimulatie (M.M.A.S.) geeft aan ons bindweefsel.

Hoe werkt de behandeling?

De icoone werkt door middel van mechanische rollers en vacuüm. In de rollers zitten kleine gaatjes waardoor er vanuit drie punten een vacuüm ontstaat. Het vacuüm vanuit de rollers zijn in staat om microstimulaties aan het bindweefsel te geven. Door deze microstimulaties is de icoone een pijnloze en prettige behandeling.

Wat is het effect van de behandeling?

Door de microstimulaties wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd. Dit zorgt voor verstrakking van de huid. Daarnaast wordt er ook altijd gewerkt op het stimuleren van de doorbloeding en het draineren van de lymfe. Hierdoor wordt er ook effectief gewerkt op het verminderen van vocht rondom de ogen. Direct na de behandeling is er al resultaat zichtbaar.

Indicaties
  • Huidverslapping
  • Huidveroudering
  • Vocht rondom de ogen
  • Vocht in het gelaat
  • Doffe huid
  • Verbetering gezichtscontouren
Behandelproces

icoone gelaatsbehandeling wordt voor optimaal resultaat ingezet in kuurverband. De behandeling kan ook in combinatie met andere behandelingen worden ingezet of als opfris behandeling.

Prijzen
Gelaat & hals€ 87,00
Gelaat, hals & decollete€ 99,00