fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

Dermaceutic medische peelings

Met de medische peelings van Dermaceutic zijn we in staat om diep in de huid te werken en huidproblematieken aan te pakken. De zeer geconcentreerde formules van actieve ingrediënten zijn effectief in te zetten bij huidveroudering, rosacea en diepere pigmentatiestoornissen als melasma.

Wat is een chemische peeling?

Een chemische peeling is een samenstelling van zuren met een lage pH-waarde. Door de lage pH-waarde dringt de peeling door in de diepere lagen van de huid. Hierdoor wordt cel vernieuwing gestimuleerd en zal de huid gaan vervellen. Zo worden de dode huidcellen verwijderd en kan het huidprobleem aangepakt worden.

Dermaceutic Laboratoire

Een van de merken waar we bij SkinCity Huidkliniek mee werken is Dermaceutic Laboratoire. Dermaceutic is een van de bekendste namen op het gebied van chemische peelings en medische huidproducten. Bij Dermaceutic staat wetenschappelijke expertise voorop met effectieve behandelingen en snelle resultaten. De zeer geconcentreerde formules van de peelings hebben een lage pH waarde die kan zorgen voor intensieve vervelling. De hersteltijd is afhankelijk van de soort peeling en de sterkte van de peeling. Naast de behandeling is het van belang om thuis de juiste producten te gebruiken om de huid voor te bereiden op de behandeling. . Welke peeling u nodig hebt, hangt af van de indicatie en de conditie van uw huid.

Soorten peelings

Milk Peel – 50% glycolzuur, 10% melkzuur en 4% salicylzuur
Indicaties: fijne lijntjes, voorbehandeling, acne en huidverbetering

Crystal Peel – Indicaties: post inflammatoire hyperpigmentaties, epidermale melasma, zonschade, hyperkeratose en milde acne

Cosmo Peel – 12%, 15% of 18% TCA
Indicaties: pigment, poriestructuur, fijne lijntjes, rimpels, huidveroudering en huidverslapping

Cosmo Peel Forte – 20% TCA, 10% fenol en 10% glyzolzuur
Indicaties: huidveroudering en diepere rimpels

Mela Peel Forte – 20% salicylzuur, 5% citric acid, 20% azelaïnezuur, 10% ferulic acid en 5% fytinezuur
Indicaties: (epi)dermale melasma en post inflammatoire hyperpigmentatie

Vitamine C Peel – 70% vitamine C
Indicaties: doffe huid, zonschade, pigment en huidveroudering

Behandelproces

Een Dermaceutic behandeling wordt ingezet in kuurverband of als combinatietherapie. De peelings kunnen gecombineerd worden met elkaar, met IPL of met microneedling. Onze huidtherapeut zal u hier meer over kunnen adviseren.

Prijzen
Milk peel€ 99,00
Cosmo peel 12%€ 149,00
Cosmo peel 15%€ 175,00
Cosmo peel 18%€ 195,00
Crystal peel met TCA€ 159,00
Crystal peel€ 139,00
Cosmo peel forte€ 499,00
Cosmo Glow€ 179,00
70% Vitamine C€ 149,00
Mela peel forte€ 225,00
Renophase Rosacea peel€ 99,00