fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

NOON chemische peelings

NOON peelings zijn in te zetten bij acne, oneffenheden, huidveroudering, droge huid. Deze peelings bevatten actieve ingrediënten die voor iedereen een passende behandeling bieden. Door de DermShield Technologie kan de huid sterk verbeterd worden zonder veel hersteltijd.  

Wat is een chemische peeling?

Een chemische peeling is een samenstelling van zuren met een lage pH-waarde. Door de lage pH-waarde dringt de peeling door in de diepere lagen van de huid. Hierdoor wordt cel vernieuwing gestimuleerd en zal de huid gaan vervellen. Zo worden de dode huidcellen verwijderd en kan het huidprobleem aangepakt worden

NOON Aesthetics

Een van de merken waar we bij SkinCity Huidkliniek mee werken is NOON Aesthetics. Hierdoor beschikken we over verschillende peelings en producten waardoor we verschillende indicaties kunnen aanpakken. Met NOON Aesthetics is het mogelijk om indrukwekkende resultaten te behalen bij acné, huidverbetering, oppervlakkige pigmentatiestoornissen en andere huidproblemen. Door een juiste combinatie van salonbehandelingen en producten voor thuiszorg voelt uw huid op een korte termijn aan als nieuw. 

DermShield Technologie

Dankzij het gepatenteerde DermShield Technologie die in de producten aanwezig is, is het mogelijk om met hogere concentraties werkstoffen en chemische peelings te werken, zonder dat u te maken heeft met de bekende bijwerkingen zoals roodheid, irritatie, vervelling of een onaangenaam (pijnlijk) gevoel.

Peelings tegen acne

Acne is een aandoening aan de talgklieren onder invloed van bacteriën, hormonen en door verdikking van de huid. Door middel van een peeling wordt de talgproductie verminderd en de huid dunner.

Peelings tegen huidveroudering

Veroudering van de huid wordt zichtbaar door het verlies van collageen, elastine en vocht in de huid. Door een peeling gaat de huid zich vernieuwen en wordt cel vernieuwing gestimuleerd. Nieuwe collageen en elastine cellen ontstaan waardoor de huid strakker en stralender oogt.

Peelings voor huidverbetering

Peelings kunnen ook ingezet worden voor algehele huidverbetering. Op basis van de behoefte van uw huid kunnen we peelings dus ook inzetten voor bijvoorbeeld een doffe huid, grove poriën, fijne lijntjes en nog veel meer. Wilt een mooie glow of een boost voor uw huid, dan kan een peeling de oplossing zijn!

Peelings voor de droge huid

Bij een droge huid worden chemische peelings ingezet om de huid te hydrateren en om de huid barrière te verbeteren. De zuren in de peeling zorgen voor celvernieuwing en verwijdering van dode huidcellen. Doordat de huid gaat vernieuwen worden cellen gestimuleerd en wordt de barrière verbeterd. Daarnaast brengen we hydraterende ingrediënten in de huid.

Behandelproces

Een NOON peeling wordt ingezet in kuurverband, als onderhoudsbehandeling of in combinatietherapie. Welk behandeltraject het beste bij uw huid past zal geadviseerd worden door een van onze huidspecialisten.

Prijs
Behandeling gelaat (60 minuten)€ 99,00
Behandeling gelaat + dieptereiniging (75 minuten)€ 129,00