fbpx
Skip to content Skip to footer

Arts

Harriëtte T.F.M. Verzijl

Enthousiaste, serieuze, toegewijde en betrouwbare cosmetisch arts die continue gedreven is om de pure schoonheid van mensen op een natuurlijke wijze te ondersteunen door cosmetische behandeling met injectables en andere huid verbeterende behandelingen. Met een missie om de kwaliteit van leven te vergroten door mensen blij te maken en daarmee hun zelfvertrouwen te vergroten middels gepersonaliseerde cosmetische behandeling. De allerbeste expertise en hoogkwalitatieve zorg voor toepassing en opvolging van cosmetische behandelingen als ook mensgerichte en professionele patiëntbejegening gekenmerkt door voldoende tijd, serieus gehoor, persoonlijke aandacht, oprechte betrokkenheid, eerlijke en adequate informatievoorziening en goede toegankelijkheid, staan hoog in het vaandel. Door voortdurende te anticiperen op veranderingen in de omgeving, en door onderzoek, innovatie en opleiding borgt zij continue vernieuwing en verbetering van haar unieke vaardigheden.

Maximale excellentie, continue innovatie, grootste veiligheid, uitzonderlijke betrokkenheid, vast vertrouwen, duurzame samenwerking en enthousiast ondernemerschap zijn hierbij essentieel.

De ervaringen opgedaan in haar carrière sinds 1997 tot/als neuroloog zijn van onschatbare waarde in haar huidig werk als cosmetisch arts op gebied van luisteren, observeren, onderzoeken en behandelen. Door haar promotieonderzoek (cum laude) naar het Möbius syndroom beseft zij wat de impact van een gelaatsuitdrukking op het leven is. Dit besef leidt haar in haar werk als cosmetisch arts en leidt tot de ambitieuze visie dat het behoud van een eigen natuurlijke gelaatsuitdrukking van groots belang is en dat haar cosmetische behandelingen puur ter ondersteuning van de eigen schoonheid gelden. Door haar ervaringen weet zij dat wetenschap en opleiding onontbeerlijk zijn voor de kwaliteit en verbetering van de zorg, dit geldt ook voor cosmetische zorg.

Ik vind het leuk om op de achtergrond bezig te zijn met nieuwe ontwikkelingen om het beste en meest effectieve behandelaanbod aan te kunnen bieden. Maar ook vind ik het leuk om samen te werken aan het best mogelijke resultaat en mensen blij te maken met hun huid!

Biography

BIG-09045265601
Lid NVCG

Address: Pastoor Harkxplein 2, 5614HX Eindhoven

Contact Form

    Laat een bericht achter