fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

TriFractional is een geavanceerde anti-aging behandeling waarbij huidverjonging wordt gestimuleerd door 3 achtereenvolgende radiofrequente pulsen. Hierdoor ontstaan kleine wondjes aan de opperhuid die het wondgenezingsproces activeren. De TriFractional is een unieke techniek waarbij radiofrequentie door middel van 3 pulsen dieper in de huid wordt gebracht. Hierdoor kan de warmte diep doordringen in de huid. Hierdoor gaat het omliggende weefsel herstellen en wordt collageen aanmaak gestimuleerd.

Hoe werkt de behandeling?

De TriFractional zet 3 radiofrequente pulsen achter elkaar. De eerste puls maakt kleine gaatjes in de opperhuid. Bij de tweede puls penetreert de radiofrequentie de lederhuid en wordt deze verwarmt. Bij de laatste puls wordt de lederhuid nog sterker verwarmd door de radiofrequente energie. Door deze techniek wordt de schade aan de opperhuid geminimaliseerd, is de behandeling comfortabel om te ondergaan en is de hersteltijd minimaal. Echter dringt de energie diep door in het weefsel en wordt collageen aanmaak sterk gestimuleerd.  

Effecten van de behandeling
  • Huidverstrakking
  • Verbetering huidstructuur
  • Volume vermeerdering
  • Verbetering van fijne lijnen
Behandelproces

De TriFractional wordt ingezet in kuurverband van ca. 6 behandelingen voor het optimale resultaat. De behandeling kan ook ingezet worden als losse behandeling of onderhoudsbehandeling.

Prijzen
Gelaat€ 175,00
Hals€ 150,00
Gelaat & hals€ 250,00