fbpx
Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
0 items - €0,00 0

Beenvaatjes verwijdering

Vaatjes op de benen kunnen als zeer storend worden ervaren. Door middel van lasertherapie kunnen wij zowel rode als blauwe beenvaatjes behandelen. SkinCity Huidkliniek beschikt over zowel een 1064 nm Nd:YAG laser voor blauwe, diepere vaten als een 532 nm KTP laser voor rode oppervlakkige vaten. Spataderen kunnen wij niet met een laser behandelen, deze zijn te herkennen aan een verdikking van het vat op de huid.

Hoe werkt de behandeling?

Het licht van de laser wordt opgenomen door de hemoglobine in het bloed. Hier wordt het licht omgezet in warmte, waardoor het vat zal stollen en dichtschroeien. Het lichaam zal dit langzaam opruimen waarna het vaatje zal verdwijnen. Na de behandeling kan het behandelde gebied een beetje rood en opgezwollen zijn. Dit zal na een aantal uur verminderen.

Behandelproces

Het benodigde aantal behandelingen kan variëren van 1 tot 6 behandelingen. Dit verschilt per persoon en per vaatje. Het interval tussen de behandelingen is 6 tot 8 weken.

Prijzen

De prijs van de behandeling is afhankelijk van de hoeveelheid vaatjes en de behandeltijd. Tijdens de intake kunnen wij hierover meer toelichten.